• Follow us on Facebook
  • Follow us on Google +
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Follow us on Tumblr
  • Follow us on Instagram
  • Follow us on Tripadvisor

GROEPEN

  Komt u gezellig met een grote groep dineren bij Restaurant MOZO? Onze Marokkaanse Kamer is een ideale locatie voor een gezellig, intiem en knus groepsdiner!


RESERVEER HIER ONLINE

Voor meer informatie of om te reserveren bel naar +31 (0)6 875 766 16
of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Speciaal voor groepen vanaf 9 personen hebben wij een verrukkelijk 2 of 3-gangen menu samengesteld met verschillende opties. Het groepsmenu is te downloaden onderaan deze pagina. 


Om u een geweldige ervaring te garanderen vragen wij u bij het reserveren voor een groepsdiner graag rekening te houden met de volgende punten:

Reserveren?
De Marokkaanse Kamer reserveren is gratis en dagelijks mogelijk. 

Menu?
Het groepsmenu is vanaf 9 personen verplicht. Graag ontvangen wij uw keuze minimaal 24 uur van te voren. Speciale verzoeken, zoals vegetarisch, zijn altijd mogelijk indien van te voren doorgegeven. 

Besloten diner?
De gehele Marokkaanse Kamer voor een besloten diner kan vanaf 13 personen. Wij adviseren maximaal 18-20 personen. Bent u met minder dan 13 personen en wilt u toch de Marokkaanse Kamer voor uw gezelschap privé? Dan vragen wij 25 euro per persoon voor het aantal personen dat u tekort komt.

Wijzigingen?
Geef ons dit zo snel mogelijk door. Indien de wijziging van het aantal personen pas in het restaurant wordt doorgegeven dan zijn wij helaas genoodzaakt het gereserveerde aantal personen in rekening te brengen.
 

Versiering?
Versiering is alleen mogelijk in de vorm van slingers en balonnen en mag alleen geplakt worden op glas (de ramen en de glazenwand) en eventueel tafeldecoratie. Indien de versiering niet zelf wordt opgeruimd brengen wij 10 euro kosten in rekening.
Ongeoorloofde versiering is verboden, zoals confetti.

Eigen taart meenemen?
Dat is mogelijk. Wij kunnen de taart met muziek en vuurwerk serveren. Bij een 2-gangenmenu brengen wij hiervoor 10 euro in rekening. Bij een 3-gangenmenu brengen wij geen kosten in rekening. U dient zelf voor bordjes en bestek te zorgen.