• Follow us on Facebook
  • Follow us on Google +
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Follow us on Tumblr
  • Follow us on Instagram
  • Follow us on Tripadvisor

HIGH TEA

Marokkaanse High Tea | Moroccan High Tea

BEIDE PAASDAGEN GEOPEND VOOR HIGH TEA & DINNER!


RESERVEREN voor de HIGH TEA:

+31 (0)6 875 766 16 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Geniet bij Restaurant MOZO in Amsterdam van een wel heel bijzondere Marokkaanse High Tea in onze sfeervolle Marokkaanse Kamer! 

Onze bijzondere Marokkaanse High Tea is elke zaterdag of zondag van 14.30 tot 17.00 uur voor 20,- pp. Reserveren is verplicht.Geniet van lekkere huisgemaakte Marokkaanse hartige hapjes zoals briwat (kippasteitjes); rgajef kefta (Marokkaanse pannenkoeken gevuld met gehakt en panadia thun (tonijnpasteitjes) en nog veel meer!

Naast de hartige hapjes serveren wij ook heerlijke huisgemaakte Marokkaanse zoetigheden en natuurlijk onbeperkt verse Marokkaanse muntthee!   


Bij het reserveren voor de Marokkaanse High Tea vragen wij u graag met de volgende punten rekening te houden: 

Reserveren
Reserveren kan voor elke zondag vanaf 4 tot maximaal 18 personen. Op zaterdag is de High Tea ook mogelijk vanaf 6 personen. 

Wijziging aantal personen?
Geef ons dit zo snel mogelijk door. Minimaal 2 uur van te voren zodat wij daar rekening mee kunnen houden. Indien de wijziging van het aantal personen pas in het restaurant wordt doorgegeven dan zijn wij helaas genoodzaakt het gereserveerde aantal personen in rekening te brengen.

Versiering?
Versiering is alleen mogelijk in de vorm van slingers en balonnen en mag alleen geplakt worden op glas (de ramen en de glazenwand) en eventueel tafeldecoratie. Indien de versiering niet zelf wordt opgeruimd brengen wij 10 euro kosten in rekening. Ongeoorloofde versiering is verboden, zoals confetti bijvoorbeeld.